Skip to main content

Samenwerking

Ik werk samen met de volgende bedrijven.

Ben PC Service

Gespecialiseerd in installatie van Caiway Pakketten!

Ben PC Service beveelt u Caiway pakketten aan, een zeer snelle glasvezel netwerk van Caiway zorgt voor snel - veilig en zorgeloos surfen op het Internet. Met een start pakket van 200 mbit tot wel 600 mbit snelheden kunt u zorgeloos internetten. Daarbij werkt Caiway met uitstekende glasmodems in combinatie met een goede Router heeft u een goed Wifi netwerk in huis!. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor de juiste Bel-bundel combi te kiezen bij Caiway.

Uiteraard bij interesse kan Ben PC Service uw alles vrijblijvend adviseren voor de juiste pakket en voor een goed netwerk thuis aanbeveling bent u bij Ben PC Service op het juiste adres!. Ben PC Service ontzorgt u in het bestellen van de juiste pakket, met daarbij een duidelijk persoonlijk offerte voor u  een goed advies m.b.t. het aanleggen van UTP internet kabels voor een goed Netwerk in uw huis. Daarbij maken we een bestelling voor uw  aansluiting bij Caiway, installeren en evt compleet het aansluiten op uw bestaande Pc - Tablet of mobiele telefoons.

Heeft u interesse of wekt het uw nieuwschierigheid?...twijfel niet en neem contact met Ben PC Service!  

mail: ben@benpc.nl   of Bel: 0613475963

Ben PC Service adviseert u:                 Eset Antivurus

Beveiliging en zekerheid voor de juiste    Pc beveiliging!

Ben PC Service adviseert u Eset Antivirus voor uw Pc of Tablet en Mobiel aan!. Ben Pc werkt al jaren  met Eset samen, door jaren heen een goede ervaring met Eset, kan ik u helpen en adviseren om dit antivirus programma aan te schaffen. De unieke ontwikkelde antivirus programma zorgt voor veilig internetten - antispam etc zonder dat uw pc wordt belast!. Dat maakt dit antivirus programma uniek, ook door unieke combinatie van prijsverhouding en aantal pc 's dat gedurende aantal jaren uitstekend kan worden beveiligd tegen een scherpe prijs. Vele klanten gingen u voor en hebben nu plezier van een veilig internet met Eset Antivirus pakket.

Eset Visie:

Een veilige omgeving optimaliseert groei en ontwikkeling, het inspireert mensen te excelleren en kennis te delen. Wij van Eset bundelen kennis en mensen en creƫren zo de meest veilige omgeving, zodat je alle vrijheid hebt om je met de digitale wereld te verbinden. Onze onafhankelijke positie, expertise en markt intelligentie met betrekking tot de markt en trends in de digitale wereld, stelt ons in staat de beste selectie producten te maken. Deze selectie combineren we met de behoeften en gedrag van de klant en matchen dit tot een volledig passend beveiligingsadvies.

Heeft u vragen en of interesse? twijfel niet om met Ben PC Service contact op te nemen voor een vrijblijvend advies.

mail: ben@benpc.nl    of Bel: 0613475963