Skip to main content

Ben Zweeren

Mijn interesse voor computers en al snel ook de daarbij behorende randapparatuur zoals printers, netwerken en internetbekabeling, is er al heel wat jaren. Ik heb inmiddels de nodige computers zowel letterlijk als figuurlijk opgeschoond en heel wat mensen blij gemaakt met de boodschap dat hun vertrouwde computer nog wel even mee kan.

Daarnaast haal ik voldoening uit het helpen van mensen in het behendiger worden met de computer. Ik heb speciaal voor deze computerlessen zelf lesmateriaal ontwikkeld, wat onervaren en minder ervaren (oudere) gebruikers helpt digitaal vaardiger te worden.

Computers hebben geen geheimen voor mij. Dus mocht uw computer het niet helemaal goed doen, na een bezoek aan Ben PC Service is hij weer als nieuw. En heeft u hulp nodig bij uw internet- of WiFi-verbinding in huis, vragen hebben over randapparatuur, kabels of programmatuur? Ben PC Service staat - met een glimlach - voor u klaar!

  • Waarom?

    Ik deel mijn kennis en enthousiasme graag met anderen en help mensen graag op weg in de steeds digitaler wordende wereld. Het geeft mij voldoening om gebruikers, zakelijk & particulier, ervaren of onervaren, de ondersteuning te bieden die hen helpt de computer - met plezier - te gebruiken.

  • Hoe?

    Eerlijkheid en openheid staan bij mij voorop. Zoals een computer geen geheimen heeft voor mij, heb ik geen geheimen voor u bij het beantwoorden van uw vragen, oplossen van computerproblemen of geven van computerlessen. Daarnaast doe ik dit alles met enthousiasme en geduld.