Skip to main content

Pc upgrade naar Windows 11

Microsoft stopt in 2025 met de ondersteuning voor Windows 10, deze pagina staat daarom in het teken van upgraden van je computer met Windows 10 naar Windows 11. Je leest het goed, deze upgrade is nodig omdat uw pc per 2025 niet meer wordt ondersteunt met Updaten!. Het is daarom raadzaam om uw computer door Ben PC Service onder de loep te laten nemen, en daarbij de overstap naar Windows 11 alsnog maken. Neem daarom contact met BenPC Service op, voor een vakkundig analyse en advies om uw computer te laten upgraden naar Windows 11.

Het upgraden van uw Pc, bijvoorbeeld met de overstap naar een SSD (schijf) Solid Stade Drive in combinatie met upgrade Windows 11 zal uw Pc weer een nieuw leven inblazen!. Het is daarom de moeite waard om het door Ben PC Service te laten checken en te adviseren!. Daarbij biedt Windows 11 meer voordelen op gebiedt van veiligheid en op het gebruikers gemak!.

Dus twijfel niet en neem op tijd uw beslissing om over te stappen, want na 2025 loopt uw pc gevaar op het internet, omdat deze met Windows 10 geen beveiliging meer heeft!.

Bel ons: Ben PC Service 0613475963 of Mail ons.