Skip to main content

Computerles & Ondersteuning


OP UW EIGEN TEMPO LEREN

OP UW EIGEN TEMPO LEREN

In een steeds digitaler wordende wereld, is het bijna noodzakelijk om met een computer overweg te kunnen. U ergens voor aanmelden, uw nieuwe identiteitskaart aanvragen of ziektekosten declareren bij uw zorgverzekeraar. Zelfs uw boodschappen kunt u via de computer bestellen en bij u thuis laten bezorgen. 

Wilt u vaardiger worden met de computer maar heeft u angst om met een computer te werken? Wilt u er wat beter in worden of heeft u specifieke vragen? Met enthousiasme en geduld helpen wij onervaren en minder ervaren gebruikers bij het omgaan met de computer en diverse programma's. Met eigen ontwikkeld lesmateriaal behandelen we diverse onderwerpen zodat u aan het eind van iedere les weer wat nieuws geleerd heeft of antwoord op uw vragen hebt.

Wilt u weten of computerles van Ben PC Service wat voor u is? Bel ons gewoon even en u weet het meteen, ons telefoonnummer is 06-13475963.

Prijzen


 • Computerles Windows 7/8/10 met lesmateriaal per uur
  € 50,-
 • Computerles overige wensen (min. 2 uur)
  € 70,-
 • PC analyse en met kleine verbeteringen
  € 30,-

  (speciaal 1e kennismakingsprijs bij u thuis)

 • Computer upgrade met data back-up van oude pc
  € 90,-
  Van Vista of Windows 7 of 8 naar Windows 10
 • Upgrade van uw pc met geheugen uitbreiding etc.
  € op aanvraag

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Zo blij met Ben

Elke keer als Ben is geweest ben ik weer vol enthousiastme en vind ik het weer leuk om weer met mijn computer aan de slag te gaan.

Ria Tonies