Skip to main content

Ben PC ...is flexibel, Zeer vakkundig, Communicatief slim en Betrouwbaar!.

Door een val deed de laptop van mijn dochter het niet meer. Toen ben ik op zoek gegaan naar iemand in de buurt hier in Rhoon! En zo kwam ik uit bij Ben PC Service. Ik ben altijd wat huiverig, je geeft je laptop (met allerlei data) af bij iemand die je niet kent. Maar bij Ben was het gevoel goed en heeft hij de laptop nader onderzocht! Helaas had Ben PC slecht nieuws...de laptop Moederbord was niet meer te maken.
Het main moederbord gaf geen teken van leven meer en de laptop was helaas niet meer te maken. Ben heeft  gelukkig nog wel de data weten veilig te stellen en op een Usb gezet. Hierdoor zijn vele foto's gered! Ben heeft ook een verklaring opgesteld dat de laptop onherstelbaar beschadigd is. Hiermee heb ik een deel vergoeding van mijn verzekering terug gehad, waardoor ik via Ben PC Service een nieuwe laptop heb kunnen aanschaffen!. Volledig ingericht gebruiksklaar geleverd! Wat kan ik zeggen, Ben is flexibel, Zeer vakkundig, Communicatief slim en Betrouwbaar. Zoek niet verder. Woon je in Rhoon/Barendrecht en heb je een digitale uitdaging? bel Ben van Ben PC Service!
Raymond vd Bos te Rhoon.

" Ben staat altijd snel voor je klaar als je Pc problemen hebt! "

Ook wij van Bij Bourgondisch in Nieuwerkerk a/d Ijssel zijn in contact gekomen met Ben Pc Service via Gaby van Lucians.nl, zij die onze website hebben gebouwd. Ben verzorgt voor ons al heel wat jaren de Pc, Printer en ons Internet, en doet daarbij ook het onderhoud van de PC. Hij heeft bij ons recent een refuribished PC geïnstalleerd, omdat de oude echt traag en op was! dus kunnen we weer wat jaartjes vooruit!. Ben staat altijd snel voor je klaar als je Pc problemen hebt!. Het is prettig samenwerken met Ben ook mede door zijn goede tips die hij geeft op Pc gebiedt, kortom een fijn persoon die verstand heeft van alles wat met computers te maken heeft!!!

Peter & Jolanda Den Hartog (Bij Bourgondisch te Nieuwerkerk a/d Ijssel)

“ Aan Ben Zweeren van BenPC Service kun je uw computer- en aanverwante problemen wel overlaten "

Ben PC maakt het voor je in orde!. En dat ook op momenten die je schikken!. Zelfs op korte termijn ‘s avonds heeft hij ons een keer met internet/Pc problemen geholpen! Hoe bedoel je, service..? Wij zouden hem dan ook van harte bij iedereen met Pc problemen of oplossingen op dat gebied willen aanbevelen!.

 
 
Ron & Hannie Aalberse.

Ben PC:
Vriendelijk, gedreven, betrouwbaar en verstand van zaken!.

Heel blij dat ik via mijn broer met Ben PC in contact ben gekomen. Al tijden had ik last van een trage, steeds vastlopende computer. Door maar wat te doen kon ik weer even vooruit maar dat voelde niet goed, ik was bang dat de PC er definitief mee zou stoppen. Gelukkig was daar Ben PC Service, redder in nood met verstand van zaken. Hij heeft alles overgezet naar een nieuwe PC en deze doet het fantastisch. Ben is laagdrempelig benaderbaar, reageert snel en weet overal een oplossing voor.
Kortom ik zit weer met plezier achter de PC!.
Lydia Oudakker te Schiedam.

"De expertise en installatie door Ben PC Service is eigenlijk één groot feest!"

Door een tip van mijn neef Mirek ( van website Lucians.nl ) bracht mij in verbinding met Ben PC Service. Vanaf het begin was zijn samenwerking met mij prima!. Ben PC kwam eerst bij  mij het oude pc combi inventariseren, en gaf mij zijn advies aan wat ik nodig om mijn oude pc en alle randapparatuur  te vervangen. Naar aanleiding van hoe ik mijn pc gebruikte met de benodigde hardware en software, wist Ben PC Service precies mij het nodige te adviseren en te verbeteren door bijv. een snellere Pc i5 en een grotere beeldscherm met daarbij een nieuwere type Canon printer aan te bevelen.

En passant zorgde Ben PC bij mijn internet provider voor een veel snellere internetverbinding en dat voor veel aantrekkelijker lager abbonement vorm. Voor mij als dagelijks gebruiker is mijn Pc zeer belangrijk, Ben Pc Service biedt u een all in one service!, daarbij zet hij alle bestanden...mail instellingen etc zorgeloos voor u over!.

De installatie door Ben PC Service is eigenlijk één groot feest!, ik kon door zijn service snel weer verder met een zeer complete Pc systeem!. Kortom ik ben uitermate tevreden over de service en installatie van Ben PC Service!.  De prijs en zijn service zijn dubbel en dwars waard!.

Met liefde heb ik zijn declaratie prompt betaald, en geniet ik nu dagelijks van mijn complete pc syteem en van de service van Ben PC Service!.

 
 
Dhr. Jan Versteeg te Bergschenhoek.

"Ben is erg behulpzaam en levert een prima Service!"

Ik had een oude laptop die  wel wat traag werd. Via Ben PC heb ik een refurbished HP Elitebook aangeschaft. Zelf heb ik er niet zoveel verstand van, daarom adviseerde Ben PC mij echter deze prima HP laptop en zorgde ervoor dat alle software er netjes op stond, zodat ik er snel mee aan de slag kon. Ben PC is erg behulpzaam en levert prima service. Hij staat ook altijd voor je klaar bij vragen, Ik ben zeer tevreden met Ben! Klantvriendelijkheid staat bij hem hoog in het vaandel!.

Peter vd. Sluijs te Capelle a/d ijssel

"Ben PC heeft bij een prima pc geleverd!"

Ben heeft mij een prima Pc geleverd, hij heeft mij daarbij ook prima begeleidt en duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Ben Pc Service bedankt voor je inlichtingen en service!, ik kan je aanraden bij nieuwe klanten!.

 
 
Mevr. Bep Blaak. uit Spijkenisse.

Bij Ben PC Service bent u op het juiste adres!.

Hallo Ben PC Service, Even een berichtje van twee dankbare ouwe dames, die heel blij zijn met jou gedreven uitleg over alles, wat betreft op computer gebied. Wij zullen dan ook ons best doen om het aan een ieder die het wil horen uit te leggen, dat ze bij jou aan het juiste adres zijn voor een goede PC service en ook nog een gezellige man bent! Die ook nog liefde voor het computer vak heeft.   
Bij Ben PC Service bent u op het juiste adres!...geschreven door Nel en Riet!.
Nel & Riet uit Schiedam.

Top Service met Ben PC Service!

 

Ik had een trage laptop en ondervond behoorlijk wat ergernis!.
Via een tip van een kennis ben ik in contact gekomen met Ben PC Service. Ben heeft mijn probleem met de laptop keurig opgelost met zijn advies, door mijn laptop van een SSD drive te voorzien..
Mijn Laptop is nu super snel en werkt weer prima!.
Ook veel  adviezen van Ben PC Service gehad, waardoor ik nu beter met mijn laptop kan werken!!!
Super service van Ben PC Service... TOP!!!  

 
 
S. Mahangoe. uit Barendrecht.

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier met de juiste kennis? Denk dan maar eens aan...
"Ben PC Service"

Wat doe je als je kennis van computers niet echt je van het is..? en je graag een andere pc wilt aanschaffen, en daarbij ook nog een oudere computer na wil laten kijken?. Je gaat op zoek naar een betrouwbaar iemand met verstand van zaken. In mijn geval kwam ik terecht bij Ben van “Ben PC Service” hij heeft ons perfect geholpen met zijn Pc Service!.

Hij is oprecht geïnteresseerd, is zeer deskundig en geeft hierdoor uitstekend advies. Last but not least... hij levert zeer goede computers en dat is top!. Zijn service is daarbij super, hij komt de computers aan huis leveren, installeren en demonstreren. Ook een keertje terugkomen als je nog vragen hebt, dat is voor Ben PC Service is geen probleem. Dit is zeer prettig!.

Fam. Bruinings. uit Maasluis.

Tevreden met Ben PC Service!

Enige maanden geleden heeft Ben PC Service mijn nieuwe hp 17 inch geinstaleerd naar mijn wensen, met best voor mij moeilijke onderwerpen welke ik niet goed beheerst, maar Ben Pc hielp mij daar goed mee en zo blij dat hij daar te tijd voor neemt. Wel even een paar weken moeten wennen aan de nieuwe hp maar dankzij de hulp en uitleg van Ben PC, gaat dat iedere keer weer wat beter en begrijp ik mijn HP ook beter met de onuitputtelijke mogelijkheden.

Het is ook een goed idee om eens per jaar de laptop eens lekker op te frissen door Ben PC Service!. Ga zo door met je goede service en openheid!. Welnu ik ben een tevreden mens en klant bij Ben PC Service!.

Pieter Oostwouder uit Rotterdam

" Grandioze Pc service voor een mooie prijs, en daar ben ik blij mee!"

In mijn bedrijf "Start&Finish" heb ik een aantal pc’s, deze worden onderhouden door Ben Pc Service. Een belletje of een Whatts- appje, Ben staat altijd voor mij klaar!. Ook een probleempje met de software wordt zelfs op afstand gefikst. Grandioze service voor een mooie prijs en daar ben ik heel blij mee!. Beste Ben veel succes met heel veel nieuwe klanten..!.
Gerard ten Napel (eigenaar van autorijschool "Start&Finish" te Arnhem)

"Ik ben in contact gekomen met Ben door mijn vriendin, zij raadde mij Benpc aan, omdat hij met veel geduld zijn kennis aan senioren kan uitleggen!"


Ben is heel geduldig...! Legt goed en duidelijk uit met computerlessen. daarbij kan Ben goed omgaan met doven en slechthorenden! Ik ken Terry en Adrie ook, mede door mijn vriendin Bep ben ik contact met BenPc service gekomen... ik ben er erg blij mee!.
Mocht ik wat vergeten over mijn pc, dat is voor hem geen probleem...dan legt hij het gewoon nog een keer uit...zo is Ben!.

Ria Grudelbach-Geels uit Rotterdam.

" Ben kan goed omgaan met slechthorende en dove mensen!"

Ben ken ik al jaren doordat hij mijn pc bijhoudt, en nu ook bij mij thuis computer lessen geeft. Ik ben slechthorend en hij kan daar heel goed mee omgaan!, zo goed dat ik hem hebt aanbevolen bij mijn slechthorende/dove vrienden. Ook zij zijn heel blij met hem door zn goede uitleg en geduld!...we zijn blij met BenPC Service!.

Terry Gerth uit Rotterdam.

"Heeft u weinig verstand van computers?"
 of problemen met uw Pc?
 "dan raad ik u aan om Ben PC Service bellen!."

Ik heb zelf niet zo veel verstand van computers, tot op een dag dat ik via zijn broer met Ben PC Service in contact kwam. Ben PC help mij nu met het verbeteren van mijn Laptop, en hij begeleidt mij met digitaal solliciteren op mijn werkmap. Tegen een redelijke vergoeding heb ik nu een aantal Pc lessen gehad, en ben ik zekerder geworden met het werken op mijn laptop!. Ben is een rustige man, sociaal..en kan het allemaal met geduld uitleggen hoe een computer werkt. Dus je hoeft je niet te schamen om Ben PC Service te bellen!.
Ik heb een fijne en goede ervaring met Ben PC Service!.

Jacob Spin uit Rotterdam.

"Heel vakkundig, behulpzaam en zeer klantvriendelijk"!

Ben heeft wat betreft de kennis over pc's alles in huis, of het nu voor het onderhoud is van uw computer of voor het oplossen van internet problemen, Ben PC staat altijd snel voor je klaar en zorgt voor een snelle en perfecte oplossing!. Hij is zeer klantvriendelijk en behulpzaam, ik beveel hem bij iedereen aan!.

Sylvia Sloot. uit Nieuwerkerk.

Heel klantvriendelijk!

Ik ben door Ben PC Service goed geholpen. Hij is klantvriendelijk, heel behulpzaam en bezit veel vakkennis. Hij is een rustige man met goede uitleg van zaken, hij weet waar hij het over heeft wat betreft computers & randapparatuur.

Ben PC is een aanrader om eens langs te laten komen als u computer problemen heeft, of andere vragen op computergebied!.

Nel Riebeek. uit Barendrecht.

Ben heeft veel geduld en kennis op Pc gebiedt, en kan goed omgaan met slechthorende en dove mensen!

Voor het eerst zag ik Ben bij Terry thuis, ik zag dat hij goed kan artikuleren met dove en slechthorende mensen.
Ben heeft veel gedaan met mijn computer en aansluitingen, en heeft zeer veel ervaring op dat gebiedt, en dat is echt nodig om ons te kunnen adviseren. Hij staat altijd klaar, voor iedereen die computerhulp nodig heeft!.
Adrie van Rijt. uit Capelle a/d Ijssel.

Zo blij met Ben PC Service!

Ben PC heeft bij mij een goede Pc geleverd en goed uitgelegd hoe alles werkt!. Elke keer als Ben PC is geweest ben ik weer vol enthousiastme en vind ik het weer leuk om weer met mijn computer aan de slag te gaan.

Ria Tonies. uit Berkel & Roderijs.

Ben PC Service is heel klantvriendelijk!

Ben Pc is geintereseerd in zijn klanten en zeker zeer deskundig, zijn service gaat erg ver en wordt als zeer prettig ervaren!. Hij is ook een gezellige man...en er wordt ook tussendoor  gelachen tijdens zijn Pc service!. Ik heb middels een nieuwe refurbished laptop bij Ben Pc gekocht, en een printer...beide zijn top en geheel naar wens geinstalleerd! Ik ben erg tevreden met Ben Pc Service!.

Dina Riebeek (zus van Nel Riebeek) uit Barendrecht.